Μενού
  • Α-
  • Α+

Έκλεισε το κεφάλαιο των επανελέγχων των τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας και της Ίριδας και το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα μπαίνει, πλέον, στην τελική ευθεία! Οι επιστήμονες του Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είχαν βάλει στο μικροσκόπιο, ότι υλικό είχε διασωθεί από τα δυο παιδιά, κατέληξαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, σε ασφαλή συμπεράσματα, προκειμένου να αποφανθούν οι ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση για τα ακριβή αίτια θανάτου των δυο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη – Καλογριά θα είναι κοινό και η αιτία θανάτου των δυο παιδιών θα είναι μια καθώς τα προηγούμενα πορίσματα των ιατροδικαστών μόνο σύγχυση είχαν προκαλέσει.

Ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια ύποπτη και ανεξήγητη ουσία στα παιδιά όπως η κεταμίνη που εντοπίστηκε στη μικρή Τζωρτζίνα. Από το κάδρο των ερευνών, μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται να έχει μπει στην άκρη η ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας, χωρίς να αποκλείεται όλα να ανατραπούν την τελευταία στιγμή!

Δεν αποκλείεται όλα τα δείγματα βιολογικού υλικού των παιδιών να εξεταστούν και τρίτη φορά από επιστήμονα στην Κρήτη στον οποίο έχει αποτανθεί η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πάντως, ερωτήματα υπάρχουν ακόμα και σήμερα για το πως η υγιέστατη Ίριδα έφυγε από τη ζωή από εκ γενετής πρόβλημα στην καρδιά.

Νέα του ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων με αιχμές

Ανάρτηση με αιχμές έκανε στο Twitter ο Γρηγόρης Λέων με αφορμή την μυστηριώδη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, επισημαίνει σε ανάρτησή του ότι «καθένας μπορεί να κάνει σενάρια και υποθέσεις αλλά μόλις επιβεβαιωθούν τα εργαστηριακά ευρήματα για τα δύο πρώτα παιδιά θα έχουμε μία και μόνο αλήθεια. Μετά θα αναζητούμε μόνο τις πραγματικές αιτίες θανάτου με βάση αυτά τα ευρήματα. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA