Μενού
  • Α-
  • Α+

Σημαία με τον Κεμάλ Ατατουρκ ύψωσε το απόγευμα της Δευτέρας ιστιοφόρο σκάφος που ελλιμενιζόταν στη Μυτιλήνη. Η προκλητική αυτή κίνηση έγινε αντιληπτή άμεσα από λιμενικούς και η παρέμβαση τους ήταν άμεση.

Στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης πήγαν στο ιστιοφόρο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του και το πλήρωμα του σκάφους να κατεβάσει τη σημαία, η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοΐας. Το πλήρωμα συμμορφώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα και στο σκάφος παρέμεινε μόνο μια ελληνική σημαία, όπως προβλέπεται.

Σε ανάρτησή του στο Facebook (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), ο Νίκος Ταλλάς, πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης) σημείωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενιζεται στο λιμάνι της Μυτιληνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενεβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA