Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε χθες, Τετάρτη (8/6) η παρουσίαση βιβλίου του Αδωνι Γεωργιάδη στον Ελληνικό Κόσμο στον Ταύρο, καθώς υπήρξε παρέμβαση με τρικάκια και πανό, αναρχικών, που διαμαρτύρονταν για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη ζητώντας την άμεση αποφυλάκισή του.

Μέσω ανάρτησής της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η «συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη» ανέλαβε την ευθύνη για την ενέργεια. Σύμφωνα με το κείμενο της ομάδας αυτής: «Αποφασίσαμε να παρέμβουμε και να διαταράξουμε την ομαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης παρουσίασης τόσο υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης και στήριξης προς τον σύντροφο μας και απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος επ’αόριστον, παρόλο που πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης του για όλες τις ποινές του του έπειτα από 8,5 χρόνια κράτησης».

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε το βιβλίο του «απλά μαθήματα ρητορικής». Το «παρών» έδωσε πλήθος πολιτικών, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Πιερρακάκης κι ο δικηγόρος του Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA