Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρίλερ επικρατεί με την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα έξι μήνες μετά τον θάνατό του. Τελευταία εξέλιξη στο κεφάλαιο «περιουσία Γιώργου Τράγκα» είναι η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της συζύγου του, Μαρίας Καρρά και δύο συνεργατών του, τη στιγμή που γίνονται έρευνες για μαύρο χρήμα. 

Διαβάστε ακόμηΠροπονητής ιστιοπλοΐας: Με λυγμούς κατέθεσε ο κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης Αμαλίας - «Ηξεραν οι γονείς της»

Ενας από τους δύο συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα, του οποίου η περιουσία φέρεται να έχει δεσμευθεί, μιλώντας στην εκπομπή T-Live στον Alpha, αναφέρει: «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο Δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα. Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα.

Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων», ανέφερε ο ένας από τους δύο στενούς συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA