ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/06/2022 11:00

Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί φώναζε «βγάλε με από το πλάνο»

Ο Τάσος Γαϊτάνης και ο Μάριος Κάτσης λογομαχούσαν και δεν άκουγαν τον παρουσιαστή, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους - «Ωραία μιλάτε και οι δύο... Εντάξει βγάλε με εμένα από το πλάνο»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί φώναζε «βγάλε με από το πλάνο»
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άντεξε την «φαγωμάρα» των καλεσμένων που είχε στο στούντιο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να τον βγάλει από το πλάνο λέγοντας «άστους να μιλάνε μόνοι τους!». Ο Τάσος Γαϊτάνης και ο Μάριος Κάτσης λογομαχούσαν και δεν άκουγαν τον παρουσιαστή, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους.

«Συντομεύστε όμως κ. Κάτση, να χαρείτε! Αν μιλάτε 15 λεπτά εσείς, 15 λεπτά ο κ. Γαϊτάνης, εμείς θέλουμε 15 ώρες εκπομπής!» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Video Loading...

«Ωραία μιλάτε και οι δύο... Εντάξει βγάλε με εμένα από το πλάνο και άστους να μιλάνε αυτοί (σ.σ.: είπε απευθυνόμενος στο κοντρόλ της εκπομπής). Τι να κάνω; Δεν μπορώ! Πρέπει να ακολουθήσετε κ. Κάτση και κ. Γαϊτάνη τους ρυθμούς της Βουλής, δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνετε να σας λένε 1,5 λεπτό, να χτυπάει το καμπανάκι και να κατεβαίνετε και στις τηλεοπτικές συζητήσεις να μην ακούγετε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος» πρόσθεσε.

«Τι καμπανάκι να πάρω; Πρόεδρος της Βουλής είμαι εγώ; Τι είμαι; Ο Τασούλας; Δεν ακούει ο κόσμος» σχολίασε όταν ο Γιώργος Καραμέρος πρότεινε να πάρει και εκείνος ένα καμπανάκι για να διευθύνει την συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ