Μενού
  • Α-
  • Α+

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων θα είναι η επόμενη για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη Μαλένα και την Ίριδα. Οι εξετάσεις (τοξικολογικές και ιστολογικές) ολοκληρώνονται και στη συνέχεια θα παραδοθούν στους δυο ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογριά, που εποπτεύουν την υπόθεση. Αυτοί με τη σειρά τους, αφού εξετάσουν όλα τα στοιχεία, θα παραδώσουν το τελικό τους πόρισμα πιθανόν μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Φως στο Τουνελ τοξικολογικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο. Στις ιστολογικές εξετάσεις, ωστόσο, έχουν προκύψει πολύ σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι σίγουρος πως αιτία θανάτου της Ίριδας δεν είναι ο φλεβόκομβος αλλά η υποξία. Η ίδια ακριβώς αιτία φαίνεται πως υπάρχει και για τη Μαλένα. Το πιθανότερο είναι πως η υπόθεση θα κλείσει με τον ασφυκτικό θάνατο των δυο μικρών κοριτσιών, που σημαίνει δολοφονία, δια αποκλεισμού των άλλων περιπτώσεων και σε συνδυασμό με τα άλλα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα» επιμένει ο δικηγόρος της

Οι ιατροδικαστές που έχουν στα χέρια τους την υπόθεση τώρα καλούνται αυτοί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να καλύψουν τα λάθη που έκαναν οι συνάδελφοί τους στην αρχή αυτής της υποθέσεις. Γι' αυτό πάμε μπρος, πάμε πίσω και ξανά και ξανά. Να τα λέμε και αυτά.

«Στη Θεσσαλονίκη οι έμπειροι τοξικολόγοι και όχι μόνο συνεχίζουν κανονικά την έρευνά τους. Τίποτα δεν θεωρούν πως έχει τελειώσει. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να φέρει αυτή η έρευνα στο φως» είπε η Αγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια η δικαστική συντάκτρια του Mega, Άννα Κανδύλη, μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ τονίζοντας πως: «Η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι η ανακριτική έρευνα βαίνει προς το τέλος της. Ο βασικός κορμός των μαρτύρων – σε σχέση με την υπόθεση της Τζωρτζίνας - έχει εξεταστεί. Αν δεν προκύψει κάτι φοβερό και τρομερό η έρευνα αυτή θα κλείσει. Η ανακρίτρια δεν δεσμεύεται από την έρευνα που γίνεται για τα άλλα δυο παιδιά. Για τα άλλα δύο παιδιά, όλο το υλικό που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια θα πάει στους Εισαγγελείς που εποπτεύουν την υπόθεση και μόλις το πάρουν στα χέρια τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες εγώ δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να αξιολογήσουν το υλικό αυτό οπότε άμεσα θα αρχίσουν να καλούν υπόπτους».

Η Αγγελική Νικολούλη σε εκείνο το σημείο εκτίμησε πως «μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουμε πλήρη εικόνα για αυτά τα εγκλήματα» και όπως η ίδια ανέφερε όπως και στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αν χρειαστεί να επανέλθει με έκτακτη εκπομπή μέσα στον Ιούλιο θα το κάνει!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA