Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη τραγωδία στο Λουτράκι με ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών να χάνει ξαφνικά τη ζωή του και αφού είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί έκαναν κάθε προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή. Οπως αναφέρει το loutraki365.gr όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν οι γονείς του παιδιού κάλεσαν ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας με τους γιατρούς να δίνουν εντολή για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου λόγω της κρίσιμης κατάστασης που βρισκόταν. Το 5χρονο κοριτσάκι, είχε φτάσει στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει

Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, αλλά δυστυχώς, η προσπάθειά τους, δεν είχε αποτέλεσμα. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA