Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η παραγγελία που έλαβε σουβλατζίδικο για μία σκεπαστή με καλαμάκια κοτόπουλο. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας που έγινε από online πλατφόρμα ήταν 12 ευρώ και αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το σχόλιο που τη συνόδευε. 

Διαβάστε ακόμη: Μωβ μέδουσες: Σε ποιες παραλίες της Αττικής εμφανίστηκαν

«Καλησπέρα σας. Ρωτήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος αν μπορώ να φέρω τα χρήματα αύριο» είχε γράψει ο άνθρωπος που παρήγγειλε τη σκεπαστή. Η φωτογραφία με την παραγγελία δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Διανομείς της Ελλάδας» στο Facebook και έγινε viral

Στα σχόλια οι χρήστες έχουν... διχαστεί. Αρκετοί αντιμετωπίζουν το σχόλιο με χιούμορ ενώ άλλοι αναφέρουν πως λόγω της ακρίβειας κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε να φάνε και πως δεν είναι σωστό να διακωμωδούν τέτοιες καταστάσεις. Ορισμένοι γράφουν πως αν δεν έχεις χρήματα, δεν παραγγέλνεις απ’ έξω, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως το «τεφτέρι» είναι σύνηθες στην επαρχία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA