ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/06/2022 18:00

Goody's: Λάνσαρε burgers με τα χρώματα του pride - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η Goody’s λάνσαρε τρία νέα burgers στα χρώματα του Pride που το κάθε ένα έχει το δικό του συμβολικό όνομα: «Τhe Proud», «The Loud» και «Τhe Out». Η συγκεκριμένη ενέργεια δίχασε τους χρήστες των social media

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Goody's: Λάνσαρε burgers με τα χρώματα του pride - Οι αντιδράσεις στο Twitter
Πηγή: Eurokinissi/Pixabay
Ανάγνωση:

Η Goody’s τάχθηκε στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με αφορμή τον Ιούνιο που παραδοσιακά αποτελεί τον μήνα υπερηφάνειας. Η εταιρεία λάνσαρε τρία νέα burger στα χρώματα του Pride που το κάθε ένα έχει το δικό του συμβολικό όνομα: «Τhe Proud», «The Loud» και «Τhe Out». Η συγκεκριμένη ενέργεια δίχασε τους χρήστες των social media με κάποιους να επιχειρούν να ξεκινήσουν μία καμπάνια μίσους, χωρίς ευτυχώς να βρουν προσοδοφόρο έδαφος.

Διαβάστε ακόμη: Athens Pride: Αρνήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνομικών τη συμμετοχή

Τα Goody’s κάλεσαν τα social media να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα υποστήριξης με κεντρικό μήνυμα «σύνθημά μας, η αγάπη» #sinthimaagapis. Η εν λόγω πρωτοβουλία της εταιρείας συγκέντρωσε μεικτές αντιδράσεις.

Το περιτύλιγμα των burgers με τη σημαία του pride μετατράπηκε σε «κόκκινο πανί» από χρήστες του Twitter που έκαναν λόγο για «βαρέλι δίχως πάτο» και για «βαθιά διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας», φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα πως αντίστοιχα την 25η Μαρτίου η ελληνική σημαία δεν βρίσκεται στο χαρτί περιτυλίγματος.

Ακολούθησαν δεκάδες ομοφοβικά σχόλια αλλά υπήρξαν και θετικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter δημοσιεύουν εικόνες πριν και αφότου φάνε ένα από τα burger της Goody’s, ισχυριζόμενοι -με έντονη δόση χιούμορ- πως όσοι τα φάνε με έναν μαγικό τρόπο γίνονται ομοφυλόφιλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΛΟΑΤΚΙ+ PRIDE GOODY'S TWITTER
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ