Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση των πορισμάτων των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη στην Πάτρα, είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Από μέρα σε μέρα οι δύο ιατροδικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να εκδώσουν το πόρισμα για τα δύο κορίτσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές συγκλίνουν στο ότι και τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπήρξε τοξική ουσία που να τους χορηγήθηκε. 

Διαβάστε ακόμη: Ωρα μηδέν για Μαλένα και Ιριδα: Τι δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Κρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών, καθώς μπορεί να δώσουν ενδείξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, μπορεί να λύσουν το μυστήριο των θανάτων.

Αν τελικά οι ιατροδικαστές καταλήξουν πως η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από εγκληματική ενέργεια, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας θα αναλάβει την υπόθεση και θα ερευνήσει αν και ποιος δολοφόνησε τα δύο κορίτσια. 

Η Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να καλύψει τα νομικά έξοδα

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της τρίτης της κόρης, Τζωρτζίνας, πούλησε το σπίτι της οικογένειας προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των δικηγόρων 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, πρόκειται για ένα διαμέρισμα 60 τμ. Που άνηκε στις εργατικές κατοικίες της Πάτρας. Η τιμή πώλησης κινήθηκε λίγο πάνω από τις 30.000 ευρώ. 

Ο αγοραστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα «χτυπημένος» από τη ζωή. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτοικος Ιταλίας, ωστόσο έχασε τη σύζυγό του και αποφάσισε να γυρίσει στη γενέτειρά του, την Πάτρα, και να αγοράσει ένα διαμέρισμα. 

Όταν αποφάσισε να αγοράσει αυτό το διαμέρισμα δεν ήξερε ότι πρόκειται για το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το θρίλερ για τα τρία κορίτσια. Αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού, όμως, καθώς ήταν σε πολύ καλή τιμή.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA