Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ξεμάτιασμα on air δεν έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε. Το έκανε ωστόσο, ο Δημήτρης Οικονόμου στη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δύο παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με χαλαρή διάθεση έσπασαν για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινής ροής των ειδήσεων και ο Οικονόμου, αφού είδε κι απόειδε άρχισε να ξεματιάζει την Αναστασοπούλου, η οποία παραπονιόταν διαρκώς για τον έντονο πονοκέφαλό της!

Ο Δημήτρης Οικονόμου την ξεμάτιασε μάλιστα, δις! Στον... εξορκισμό του κακού συμμετείχαν και οι τηλεθεατές που ξεμάτιαζαν από το γυαλί την δημοσιογράφο. «Δεν πρέπει να χαζογελάς» της είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Χρειάζεται και λάδι αλλά δεν έχουμε. Δεν σε βλέπω καλά» πρόσθεσε. «Δεν έχεις μάτι τελικά, έχεις το φεγγάρι» ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ στη συνέχεια τον ξεμάτιασε και η μητέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου. «Πρέπει να το πιστεύεις να μην το κάνεις ως αγγαρεία» σχολίασε η παρουσιάστρια και τελικά την ξεμάτιασε άλλη μία φορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA