Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρολίγον τραγωδία στη Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος και τραυμάτισε, στέλνοντας στο νοσοκομείο, δύο νεαρές κοπέλες. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή των Συκεών, με τη μία από τις κοπέλες, ένα 16χρονο κορίτσι να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Διαβάστε ακόμη: Beat: Kόστος προμίσθωσης μέχρι 2 ευρώ από αύριο - Το μήνυμα στους πελάτες

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωί της Τετάρτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και καταπλακώσει δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν από τα γυαλιά, ευτυχώς ελαφρά. Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο παππούς της 16χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της 16χρονης που παρασύρθηκε το αμάξι στις Συκιές. «Το εγγονάκι μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τού έχουν βάλει πλέγμα, είναι βαθιά τα τραύματα και ο παιδοχειρουργός από το Ιπποκράτειο ότι έχουμε μεγάλο δρόμο. Το παιδί μόλις γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε από το σημείο και την χτύπησε το αμάξι. Η οδηγός μιλούσε στο κινητό. Είμαστε σε απόγνωση. Έχει χτυπήσει στα πόδια, έκανε 3 ώρες χειρουργείο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να πάω, έχω μιλήσει με τη μητέρα της», ανέφερε αρχικά ο κ. Νίκος. «Αυτό που μιλάνε στα κινητά είναι μάστιγα», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA