Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια φρικιαστική εμπειρία βίωσε μια 14χρονη μαθήτρια, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της και την διαπόμπευσή της από τον φερόμενο ως βιαστή της. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 14χρονη βιάστηκε από έναν 18χρονο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η ανήλικη κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης πως συναντήθηκαν αρχικά με τον νεαρό στο σπίτι του του και στη συνέχεια τη βίασε, ενώ παράλληλα, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο την πράξη, την οποία στη συνέχεια απέστειλε σε φιλικό του πρόσωπο. Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, καθώς σύμφωνα με καταγγελία νεαρής ημεδαπής τέλη Μαΐου του 2022 μετά από συνάντηση στην οικία του προέβη, χωρίς τη θέληση της, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ενώ βιντεοσκόπησε και μέρος αυτών με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια απέστειλε σε φιλικό του πρόσωπο» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA