Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σπίτι που είχε ο Γιώργος Τράγκας στη Μύκονο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό το σπίτι που βρίσκεται στην Ψαρρού ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά περνούσαν ελάχιστο χρόνο, όπως αναφέρει το T-Live και η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη. Αυτό το σπίτι που είναι 120 τ.μ. και έχει μία πολύ εντυπωσιακή θέα σε ένα σημείο «φιλέτο» του νησιού, βρίσκεται στην κυριότητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα και, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος, δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκποιηθεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: Γέρακας: Γυναίκα «αράχνη» από την Κίνα άρπαξε 4 εκατ. ευρώ από 340 επενδυτές

Το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο

Η πολυτελής κατοικία 120 τ.μ. που είχε ο Γιώργος Τράγκας στη Μύκονο βρίσκεται στην περιοχή Αγιος Λάζαρος. Στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με την προέλευση της αμύθητης περιουσίας του δημοσιογράφου ενδιαφέρον έχει η διαδρομή που ακολούθησε το συγκεκριμένο ακίνητο πριν φτάσει στα χέρια της συζύγου του, Μαρίας Καρρά

«Φέρεται ότι μεταβιβάστηκε στις 11 Οκτωβρίου 2010 από Ελληνα προς μία εταιρεία αλλοδαπού δικαίου με έδρα τον Παναμά και εν συνεχεία σε 10 μόλις ημέρες, δηλαδή στις 21 Οκτωβρίου 2010, μεταβιβάστηκε από την εταιρεία του Παναμά προς τη σύζυγο του κ. Τράγκα, την κυρία Μαρία Καρρά», αναφέρει στο T-Live η δικηγόρος, Ελένη Πανουκλιά. Σύμφωνα με γείτονα του Γιώργου Τράγκα, ο δημοσιογράφος είχε αρχικά δύο ακίνητα στο ίδιο σημείο αλλά πριν από κάποια χρόνια πούλησε το ένα από αυτά. Οι κάτοικοι της Μυκόνου λένε ότι ο Γιώργος Τράγκας σπάνια εμφανιζόταν σε αυτό το σπίτι, τη φροντίδα του οποίου είχε αναθέσει σε άλλους. «Είχε ένα ζευγάρι Αλβανών που δεν τους πλήρωνε καθόλου. Ηταν υπάλληλοί του», συνεχίζει μία ακόμη κάτοικος της Μυκόνου. 

Την ίδια στιγμή, το μυστήριο με τη μυθική περιουσία του Γιώργου Τράγκα και της Μαρίας Καρρά συνεχίζεται, με την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος να έχει προχωρήσει στη δέσμευση των ακινήτων, των τραπεζικών λογαριασμών, των ράβδων χρυσού και όλων εκείνων που διαπιστώθηκε πως ήταν στο όνομα τόσο του εκλιπόντα όσο και της συζύγου του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA