Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μία 60χρονη γυναίκα που μεγάλωνε 16 σκυλιά σε ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο και είχε μετατρέψει σε εκτροφείο σκύλων ράτσας. Επειτα από καταγγελία, αστυνομικοί του Τμήματος Τούμπας στη Θεσσαλονίκη έφτασαν στο διαμέρισμα των 70 τ.μ., όπου υπήρχαν 12 ενήλικα σκυλιά και 4 κουταβάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, ο χώρος ήταν γεμάτος ακαθαρσίες, η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη, ενώ κάποια από τα σκυλιά ήταν κλειδωμένα σε κλουβιά.

Η 60χρονη ισχυρίστηκε ότι ο γιος της έχει εκτροφείο και κάποια από τα ζώα φιλοξενούνται στο σπίτι. Όλα τα σκυλιά ήταν καθαρόαιμα, ενώ κάποια από αυτά έφτασαν στην Ελλάδα από γειτονικές χώρες.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος για μη τήρηση κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς. Η βασιμότητα της κατηγορίας περί εμπορίας διερευνάται. Με εντολή εισαγγελέα και με τη συνδρομή της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης τα ζώα παραδόθηκαν για φιλοξενία. Στην 60χρονη επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και αύριο, Παρασκευή, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA