Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δικηγορική Εταιρεία Rhetor εγκαινιάζει το πρόγραμμα υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship”, παρέχοντας τρεις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα υποτροφιών ‘’Rhetor’s Scholarship’’, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, η Rhetor προάγει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την αφοσίωση και την προσήλωση των φοιτητών στην επιστήμη τους, καλύπτοντας το κόστος του μεταπτυχιακού προγράμματος με τη μορφή μερικής ή ολικής κάλυψης των διδάκτρων.

Η Rhetor βρίσκεται στο πλευρό των μεταπτυχιακών φοιτητών στην εκκίνηση της νέας ακαδημαϊκής διαδρομής τους, στηρίζοντας τους στόχους και το όραμά τους. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των υποψηφίων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακαδημαϊκή επίδοση, την εκπαιδευτική εξέλιξη και τις μελλοντικές επιδιώξεις των υποψηφίων.

Το “Rhetor’s Scholarship” αποτελεί πρωτοβουλία των δικηγόρων Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου και επί της ουσίας είναι συνέχεια μιας σειράς δράσεων σε αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «κοινωνική ευθύνη». 

Τέτοιες δράσεις ήταν η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2016, ενώ η κοινωνική της προσφορά αποτυπώθηκε τόσο στην δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών στο «Ασυλο του Παιδιού» όσο και μέσα στην πανδημία με 2 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ από το Πάσχα τρέχει αθόρυβα η πρωτοβουλία «Συνηγορούμε για το καλό», μια «συνάντηση αγάπης» με φορείς, εκκλησίες, κοινωνικές οργανώσεις, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες της Θεσσαλονίκης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα της Rhetor Law Firm

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA