Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο στον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται στην ροή του μαύρου χρήματος βλέπουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας πίσω από την μαφιόζικη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων το πρωί στον Γέρακα. Το θύμα έφτασε στο πρατήριο που βρίσκεται στην λεωφόρο Μαραθώνος 90 στις 8 το πρωί με θωρακισμένη BMW και μόλις αποβιβάστηκε δέχθηκε την επίθεση από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό «βανάκι» και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 25 φορές! 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στον Γέρακα: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ 38χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το θύμα του και μόλις έφτασε στο βενζινάδικο μπήκαν και αυτοί μέσα σαν πελάτες που ήθελαν να βάλουν καύσιμα. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μέχρι που βρέθηκε φλεγόμενο το όχημα που χρησιμοποίησαν στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο 38χρονος στο παρελθόν είχε δεχθεί παλι επίθεση με Καλάσνικοφ σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του, όμως τότε οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για προειδοποιητική επίθεση και πως οι δράστες δεν ήθελαν να τον τραυματίσουν. Σύμφωνα με πληροφοριακά δελτία της Ασφάλειας ο 38χρονος στο παρελθόν συνεργαζόταν με τον Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό στον κόσμο της νύχτας με το ψευδώνυμο «σαμπρέλα», ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και θεωρούταν αφενός αρχηγός σπείρας εκβιαστών, αφετέρου διακινητής λαθραίων καυσίμων.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο 38χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ σήμερα στον Γέρακα είχε σχέσεις και με τον Γιάννη Σκαφτούρο, που δολοφονήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα και οποίος επίσης φερόταν ως διακινητής λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA