Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν ο Mad Clip έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με το πολυτελές αμάξι του στην Βουλιαγμένη. Δέκα μήνες μετά έχει ξεκαθαρίσει πλέον το τοπίο, ενώ το πόρισμα του δυστυχήματος, βάζει τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν για κόντρες, κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Γέμισε νεκρά ποντίκια ο Θερμαϊκός - Τι λένε οι επιστήμονες

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα. Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας» τόνισε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας του MadClip, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.  «Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία».

Σύμφωνα με τον ειδικό πραγματογνώμονα, το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά στην στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο. «Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο , κάποιος άνθρωπος». Όπως επισήμανε ο κ. Μαδιάς, ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA