ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/06/2022 01:10

Θεσσαλονίκη: Δώδεκα συλλήψεις υπευθύνων καταστημάτων για μουσική στη διαπασών

Οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Δώδεκα συλλήψεις υπευθύνων καταστημάτων για μουσική στη διαπασών
Πηγή: shutterstock, unsplash
Ανάγνωση:

Συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατά περίπτωση, συνδεδεμένους με ενισχυτές και ηχεία, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ