Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής εργάτες της Ιχθυόσκαλας στη Χίο, καθώς εντόπισαν έναν 35χρονο νεκρό μέσα σε μία τράτα. Ο αιγυπτιακής καταγωγής εργάτης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αλιευτικό σκάφος που εργαζόταν κι έφερε χτύπημα από μαχαίρι στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς.

Ο χώρος αποκλείστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής του ιατροδικαστή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν πρόκειται για θανάσιμο αυτοτραυματισμό ή για εγκληματική ενέργεια με τα μέχρι τώρα στοιχεία να ενισχύουν το πρώτο σενάριο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις ρόδες νταλίκας.

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος βρισκόταν στη Χίο εδώ και περίπου μία εβδομάδα περιμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA