Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με τον Αρη Πορτοσάλτε να «αρπάζεται» με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό γιατί ο δεύτερος σε μία αντιπαράθεση που είχαν περί αριστεράς και δεξιάς, είπε ότι «θα κάνω μια μομφή στον Αρη» με τον Πορτοσάλτε να εκνευρίζεται και να τον διακόπτει λέγοντας «ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή» και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο.

Η κουβέντα ξεκίνησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ που γράφεται πως θα δώσει η κυβέρνηση και κάπου εκεί ξεκίνησε η «μάχη» ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους με την Χριστίνα Κοραή να βρίσκεται εν μέσω... διασταυρούμενων πυρών. Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε όταν σχολιάστηκαν όσα είπε ο Πορτοσάλτε για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί, άιντε...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA