Μενού
  • Α-
  • Α+

Σορός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ακρωτηριασμένη καθώς έλειπε το κεφάλι και τα κάτω άκρα. Ανακοίνωση για την ανεύρεση της σορού εξέδωσε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η σορός ανήκει σε άνδρα και έφερε εκτεταμένους μώλωπες.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια που εντοπίστηκε στο Καλοχώρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μπράτσου της σορού, απεικονίζει ένα τατουάζ βέλος περίπου 10 εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. Η σορός που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια. Στη συνέχεια η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA