Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πόσο επικίνδυνα είναι τα «blind dates» είναι γνωστό, ειδικά στην εποχή που εντελώς άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους γνωρίζονται μέσα από τα social media. Κάπως έτσι, μία 16χρονη κοπέλα από την Κρήτη παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και στάθηκε τυχερή λόγω της έγκαιρης κινητοποίησης των Αρχών.

Διαβάστε ακόμη: Ηράκλειο: Στα δικαστήρια πατέρας και κόρες που τσακώθηκαν για το χαρτζιλίκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μία 16χρονη μαζί με την μητέρα της τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ένας 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει τη νεαρή κοπέλα. Όπως ανέφερε η 16χρονη, γνώρισε τον 23χρονο πριν από λίγο καιρό μέσω των social media και άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Τη Δευτέρα κανόνισαν να συναντηθούν και από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Τελικά, η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με τον 23χρονο και αφού πήγαν για ένα καφέ ο νεαρός της πρότεινε να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητό του. Εκείνος, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του δήμου Χερσονήσου και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η 16χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να φωνάζει. Τότε, ο 23χρονος την παράτησε στη μέση του δρόμου και έφυγε. Η 16χρονη ειδοποίησε τη μητέρα της λέγοντάς της όλα όσα συνέβησαν, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, μέσα σε λίγη ώρα, κατάφεραν και εντόπισαν τον 23χρονο συλλαμβάνοντας τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο 23χρονος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Χερσονήσου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο φερόμενος ως δράστης πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τετάρτη (22/6), ωστόσο ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. Την ίδια στιγμή πάντως, τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι δύο πλευρές στις συνομιλίες τους στα social media, έχουν ήδη εκτυπωθεί και προσκομιστεί από την πλευρά της υπεράσπισης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA