Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του  Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI είναι πεπεισμένος ότι στην υπόθεση της Πάτρας με τα νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, έπονται κι άλλες συλλήψεις και μάλιστα θεωρεί ότι θα τους ασκηθούν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Μιλώντας στο Mega ο κ. Σφακιανάκης εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν κι άλλα θα γίνουν τελικά...». Ο κ. Σφακιανάκης έκανε μία ακόμα διαπίστωση που αφορά στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή της υπόθεσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας.

Τόνισε την σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση.

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA