Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρίλερ στη Χίο με μία νεκρή Τουρκάλα τουρίστρια, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε. Πρόκειται για μια 47χρονη που έφθασε στη Χίο την Τετάρτη μέσω Αθήνας και θα αναχωρούσε για Σμύρνη το σήμερα το απόγευμα με πλοίο της γραμμής Χίου – Τσεσμέ.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου - Λύτρας: Δεν πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά της

Το θύμα διέμενε σε ξενοδοχείο στην παραλιακή ζώνη της πόλης του νησιού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα politischios.gr, η 47χρονη, ανέβηκε στο δωμάτιό της στις 8 το πρωί και από εκείνη την ώρα δεν την είδε ξανά κανείς. Αυτό, κίνησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος ανησύχησε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι αποφάσισε να πάει στο δωμάτιό της, όπου την εντόπισε νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όμως φως στην αιτία θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. Όπως αναφέρει ο «Πολίτης Χίου», επί του παρόντος, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν υπάρχει στο «κάδρο» της Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA