Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι με θύμα την μητέρα δύο παιδιών, Κατερίνα, σοκάρει. Η 46χρονη έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία της πήρε τηλέφωνο τον έναν από τους δύο γιους τους και τον ενημέρωσε για το έγκλημα. Μάλιστα, ο 53χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή τους και, όταν μίλησε στους αστυνομικούς, φέρεται να δήλωσε κυνικά: «Ηπια κάτι μπύρες. Νευρίασα και τη σκότωσα». 

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Πίστευα ότι με απατούσε» - Επί τρεις ημέρες την απειλούσε για το διαζύγιο

Μιλώντας στο STAR ο αδερφός της 46χρονης που έπεσε νεκρή από τον διαστάσει σύζυγό της συγκλονίζει: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δεν σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς... Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα», είπε και πρόσθεσε ότι την είχε απειλήσει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Ο αδερφός του θύματος έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Yπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο "μιλήστε"... 'Οταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».

Οι τρεις μέρες και οι απειλές για δολοφονία

Η 46χρονη ήθελε εδώ και καιρό να χωρίσουν, ωστόσο, ο συζυγοκτόνος δεν αποδεχόταν την απόφασή της. Παρότι τα πράγματα έδειχναν τους τελευταίους μήνες να εξομαλύνονται, με τον 53χρονο να φεύγει από το σπίτι στο Κουκάκι και να νοικιάζει δικό του διαμέρισμα, η κατάσταση άλλαξε το τελευταίο τριήμερο. Και αυτό διότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες τρεις ημέρες ο 53χρονος μάγειρας γύρισε στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου και άρχισε να προκαλεί προβλήματα στη σύζυγό του. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ξενοικιάσει το σπίτι και ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Μία από τις εκδοχές που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι η 46χρονη να είπε στον 53χρονο ότι αφού δεν έφευγε εκείνος από το σπίτι, τότε θα έφευγε εκείνη. Επίσης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή εάν ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να πνίξει τη γυναίκα προτού πάρει το μαχαίρι και τη σκοτώσει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε τυλίξει με την κουρτίνα το λαιμό της, ενώ σε κάθε περίπτωση η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ο 53χρονος συνελήφθη στην Παλαιά Φώκαια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έφερε ελαφρά τραύματα από αυτοτραυματισμό. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα του πάρουν σήμερα Παρασκευή κατάθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA