Μενού
  • Α-
  • Α+

Διατεθειμένος να ζητήσει αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο, φέρεται να είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»! Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη παρουσιάστηκαν τοποθετήσεις που φέρονται να προέρχονται από το κοντινό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και σύμφωνα με αυτές ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά και το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλογρηά – Καρακούκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο αποκαλύπτει πως δολοφονήθηκαν, έχει σκοπό να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο!

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε τα παιδιά του τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ», είπε στην εκπομπή άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Μάνο Δασκαλάκη.

Πριν περάσει ώρα από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, ωστόσο, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, επικοινώνησε με την εκπομπή διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες πληροφορίες. «Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε σκέψη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA