Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές ντροπής εκτυλίχτηκαν στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν ένας αντιδήμαρχος φέρεται να γρονθοκόπησε γυναίκα συνάδελφό του. Το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη μέσα στο γραφείο του γενικού γραμματέα. Παρόντες ήταν τόσο ο γενικός γραμματέας όσο και ο διευθυντής του Δήμου. 

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Πρώτα τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με το dytikesmaties.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη όταν αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών. Η αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων». Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε μήνυση στον θύτη. Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου που επιτέθηκε, αναφέροντας πως το κάνει για «προσωπικούς λόγους» και χωρίς να κάνει αναφορά στο περιστατικό.

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση), εκδόθηκε σχετική απόφαση. Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA