Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/6) κατά τη διάρκεια της πορείας του Thessaloniki Pride. Μόλις οι πρώτοι από τους χιλιάδες συμμετέχοντες έφτασαν στο ύψος του Λευκού Πύργου, μια ομάδα ανηλίκων περίπου 25 ατόμων, τους επιτέθηκαν πετώντας μπουκάλια και κουτάκια αναψυκτικών, ενώ δεν έλειψαν οι σπρωξιές και οι ύβρεις. Επίσης, οι ανήλικοι άρπαξαν τα χαρακτηριστικά σημαιάκια του Pride από κάποιους συμμετέχοντες της παρέλασης και στη συνέχεια τα έκαψαν μπροστά τους φωνάζοντας συνθήματα.

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους ατόμων. Χαρακτηριστική περίπτωση, ότι ανήλικος 14 ετών που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια, μόλις τον εντόπισε η Αστυνομία και λίγο πριν την προσαγωγή του, ξέσπασε σε κλάματα. Η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε και πραγματοποιήθηκε κανονικά η μεγάλη συναυλία στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στα πλαίσια του Thessaloniki Pride.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA