Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ένας 38χρονος έπειτα από συμπλοκή πέντε ατόμων που σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από μπαρ στη Ραφήνα

Διαβάστε ακόμηΜύκονος: Καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής και ληστή που έκαιγε με σίδερο τα θύματά του έλεγξε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 38χρονος βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Κάποια στιγμή «άναψαν τα αίματα», γιατί κάποιος από την παρέα πείραξε την κοπέλα του 38χρονου όσο εκείνος ήταν στην τουαλέτα. Όταν βγήκε, τους ζήτησε τα... ρέστα και τότε τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο. Είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ' όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του. Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν τον δράστη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξέρουν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA