Μενού
  • Α-
  • Α+

Φως στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip ρίχνει η έκθεση του ειδικού πραγματογνώμονα της Τροχαίας, καθώς ο άτυχος τράπερ έτρεχε με ταχύτητα 135 χλμ/ώρα και δεν προκύπτει ότι έκανε κόντρα με άλλο όχημα ούτε ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω πόρισμα.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο ειδικός πραγματογνώμονας παρέδωσε στην Τροχαία το πόρισμα για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip. Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού καθώς και από την κατάθεση οδηγού και συνοδηγού του γκρι αυτοκινήτου που ακολουθούσε, προκύπτει ότι η μοιραία Porsche και το Audi A8 δεν έκαναν κόντρα. Ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με 135 χλμ/ώρα, στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν λάδια ή νερά, τα ελαστικά του ήταν λίγων μηνών, ενώ ο Mad Clip δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ούτε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Δεν είχε πάρει τίποτα. Ηταν καθαρό το παιδί. Χάθηκε άδικα. Παιδεύτηκε τις νύχτες, τραγούδαγε και πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο και χάθηκαν όλα», ανέφερε ο παππούς του αδικοχαμένου μουσικού, Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Πώς όμως ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και «καρφώθηκε» στο μεταλλικό στύλο; «Είδε να χάνει το όχημα του, τρομοκρατείται και κάνει υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά και εκεί χάνει τον έλεγχο του οχήματος», αναφέρει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. «Και ο ίδιος ο Θεός να ήταν μέσα στο σημείο αυτό δεν θα μπορούσε να επαναφέρει το όχημα στο οδόστρωμα», συμπλήρωσε. Ο εγκέφαλος του μοιραίου οχήματος καταστράφηκε από τη σφοδρή πρόσκρουση και έτσι οι ειδικοί δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν χρήσιμα στοιχεία για τα αίτια του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA