Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρήματα και πολύτιμα ρολόγια, εκτιμώμενης αξίας άνω των 800.000 ευρώ, φέρεται να περιλαμβάνει η λεία από τη διάρρηξη σε διαμέρισμα έκτου ορόφου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απ’ όπου άγνωστοι «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν στο κενό για να το φορτώσουν κατόπιν σε όχημα διαφυγής.

Διαβάστε ακόμη:  Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εμφύλιος» παθολογοανατόμου και ιατροδικαστή για τη Μαλένα

Κατέθεσε μήνυση ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό και την υπόθεση την ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, επιχειρηματία, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 300.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ οι δράστες άρπαξαν και ρολόγια, η αξία των οποίων προσδιορίζεται σε 500.000 ευρώ. Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, το χρηματοκιβώτιο φορτώθηκε σε αυτοκίνητο, με τους δύο άνδρες να διαφεύγουν.

Το χρηματοκιβώτιο έκανε τρύπα στο οδόστρωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes περίπου στις 3 τα ξημερώματα κλέφτες διέρρηξαν διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας κοντά στην Μαρία Κάλλας, στην Express Service κλέβοντας το χρηματοκιβώτιο της οικίας. Για να μπορέσουν να το πάρουν οι διαρρήκτες το πέταξαν από τον 6ο όροφο σπάζοντας το τζάμι του μπαλκονιού, με το χρηματοκιβώτιο να πέφτει αρχικά στον 4ο όροφο διαλύοντας την τέντα και το τζάμι του μπαλκονιού και στη συνέχεια κατέληξε στην άσφαλτο δημιουργώντας τρύπα στο οδόστρωμα! Στη συνέχεια οι διαρρήκτες φέρονται να φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα και να εξαφανίστηκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA