Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακουργηματική ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 18χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Κόντρες με φίλο του έκανε ο 18χρονος που έπεσε νεκρός σε τροχαίο - Συνέλαβαν φίλο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος που σκοτώθηκε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και έκανε κόντρες με τον φίλο του. Οι αστυνομικοί αναμένεται να αναζητήσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Για το σοκαριστικό τροχαίο έχει οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Κάτοικοι Χαλανδρίου για το τροχαίο: «Άκουσα το μπαμ, χρειάζεται φανάρι»

«Ακουσα το μπαμ και βγήκα έξω, τέτοιο τροχαίο δεν ξανάγινε. Επρεπε να υπάρχει φανάρι», αναφέρουν οι κάτοικοι στο Χαλάνδρι για το τροχαίο. Άνθρωπος που ζει στην περιοχή του Χαλανδρίου μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο. «Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει κάτοικος της περιοχής. Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA