Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στη λεωφόρο Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου. Το 18χρονο θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε και φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν προσέκρουσε στο δέντρο. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Κόντρες με φίλο του έκανε ο 18χρονος που έπεσε νεκρός σε τροχαίο - Συνέλαβαν φίλο του

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι όταν, όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κόντρες λίγο πριν από τη μοιραία σύγκρουση:

Κάτοικοι Χαλανδρίου για το τροχαίο: «Άκουσα το μπαμ, χρειάζεται φανάρι»

Άνθρωπος που ζει στην περιοχή του Χαλανδρίου μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο. «Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει ο κάτοικος της περιοχής.

Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει. Όταν βγήκε στο δρόμο, αναφέρει ότι είδε ακόμα ένα αυτοκίνητο με ένα νεαρό να φωνάζει βοήθεια και κάλεσε αμέσως στην αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA