Μενού
magiorkinis
Γκίκας Μαγιορκίνης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μόνο την τελευταία εβδομάδα, όντας καθησυχαστικός από τη μία αλλά και επιφυλακτικός από την άλλη παρακολουθώντας τις ημερήσιες διασωληνώσεις.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Νέες συστάσεις για τα βιταμινούχα συμπληρώματα στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκίνου

Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα 27/6 είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Facebook και είχε δηλώσει ότι την Τρίτη τα κρούσματα θα ξεπεράσουν για λίγο τις 20.000, αριθμός που επαληθεύτηκε καθώς ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε 20.084 κρούσματα.

Ο καθηγητής ρωτήθηκε επιπλέον εάν θα κάνει και την 4η δόση του εμβολίου. Η απάντησή του ήταν αρνητική. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του, δεν είναι παχύσαρκος, οι δείκτες σε χοληστερίνη και τριγλυκερίδια δεν είναι ψηλά και έτσι δεν συντρέχουν λόγοι τέταρτου εμβολιασμού. Επιπλέον πρόσθεσε ότι κατά περίπτωση ο καθένας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον γιατρό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA