Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο πάγωσε την κοινή γνώμη κι όταν αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες, άρχισε να πλανάται ένα μεγάλο «γιατί»... Ενα νεαρό παιδί 18 ετών, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και τελικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός μέσα από μια μάζα από λαμαρίνες στο Χαλάνδρι επί της οδού Παπανικολή.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το δέντρο πάνω στο οποίο διαλύθηκε το αυτοκίνητο, κυριολεκτικά ξεριζώθηκε. Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, αλλά και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη ενός 19χρονου, με τον οποίο πιθανότατα το άτυχο παιδί έκανε κόντρες θανάτου στον κεντρικό δρόμο της περιοχής. Στον νεαρό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Ο Παναγιώτης ήταν μοναχοπαίδι και μόλις είχε τελειώσει το σχολείο. Περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μάθει εάν τελικά είχε περάσει στη σχολή που ήθελε. Λίγα μέτρα όμως από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, το νεαρό αγόρι σκοτώθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ζώνη

Μια σειρά λαθών κι εφηβικής αφέλειας οδήγησαν όπως φαίνεται το νεαρό παιδί στον θάνατο. Εκτός από την υπερβολική ταχύτητα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ, όπως φαίνεται, δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας. Η μοιραία σύγκρουση έγινε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα με τα δύο αυτοκίνητα να έχουν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και πιθανολογείται ότι έκαναν κόντρες... Από τους αξιωματικούς της Τροχαίας έχει ληφθεί αίμα τόσο από τον 18χρονο όσο και από τον 20χρονο συλληφθέντα για να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA