Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ύστατο χαίρε λένε αυτή την ώρα συγγενείς, οικογένεια και φίλοι στον Γιάννη Κοντούλη, τον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη, που άφησε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα του αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό και το «παρών» δίνει κι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του εκλιπόντος, οι οποίοι έφτασαν υποβασταζόμενοι στην Μητρόπολη Αθηνών, καθώς καλούνται σήμερα να αποχαιρετήσουν το παιδί τους. Καταρρακωμένη είναι και η σύζυγός του, Δέσποινα Μοιραράκη που όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα βίωνε σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της που δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει τι περνά.

Ο Γιάννης Κοντούλης πάλευε εδώ και τρία χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο, ήταν ελάχιστοι αυτοί που γνώριζαν τον «Γολγοθά» που ανέβαινε. «Εχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος», ήταν τα λόγια που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις περασμένες ημέρες για την απώλεια που βιώνει η επιχειρηματίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA