Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιχνιάστηκε μετά από 14 μήνες η δολοφονία 84χρονης στα Πατήσια. Δύο γείτονες που αγαπούσε και τους βοηθούσε με κάθε ευκαιρία ήταν αυτοί που έδωσαν στους δολοφόνους τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη τους και στις 8 Μαρτίου οι δολοφόνοι είχαν στήσει καρτέρι και την έπνιξαν. Μετά από έναν χρόνο το Τμήμα Ανθρωποκτονιών κατάφερε να λύσει την υπόθεση

Διαβάστε ακόμη: Κυψέλη: 22χρονη κλειδώθηκε από τον πατέρα και τον αδερφό της σε υπόγειο - Δεν ενέκριναν τη σχέση της

Μετά από έρευνες ταυτοποιήθηκε ότι φυσικοί αυτουργοί της αποτρόπαιας πράξης είναι ένας 23χρονος Έλληνας έγκλειστος σε φυλακές της Αγγλίας, ένας 25χρονος Αλβανός έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και ένας 24χρονος που διαφεύγει. Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης δύο αλλοδαποί, ένας 20χρονος και μία 38χρονη που ήταν οι γείτονες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο του 2021, η γυναίκα είχε βρεθεί μπρούμυτα ενώ το σπίτι της έφερε σημάδια έρευνας. Αρχικά, οι υποψίες είχαν πέσει και στον γιο της, ο οποίος κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο και, όπως δήλωνε, δεν κατάλαβε τίποτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA