ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/06/2022 22:21

Euroferry Olympia: 5 σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί 4 μήνες μετά τη ναυτική τραγωδία

Τέσσερις μήνες μετά τη ναυτική τραγωδία στο «Euroferry Olympia», το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες τον Φεβρουάριο και πέντε σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί με τις οικογένειες τους να μην μπορούν να τους κηδέψουν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Euroferry Olympia: 5 σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί 4 μήνες μετά τη ναυτική τραγωδία
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Πέντε οικογένειες από την Βουλγαρία δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποχαιρετήσουν τους ανθρώπους τους οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στο «Euroferry Olympia», ενώ έπλεε βορειοανατολικά της Ερείκουσας. Συγγενής ενός από τους οδηγούς που η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ανέφερε στον ΑΝΤ1 «Μας προκαλεί θλίψη που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κηδέψουμε τον άνθρωπο μας. Έφυγε από τη ζωή μέσα από τραγικές συνθήκες και ακόμα δεν έχουμε αποτελέσματα από την ταυτοποίηση του».

Οι σοροί παραμένουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και αναζητείται λύση προκειμένου να δοθεί τέλος στην αγωνία των οικογενειών των θυμάτων. Ο δικηγόρος κ. Πετρίδης δήλωσε «είναι αναγκαίο να παρέμβει η πολιτεία με τα μέσα που διαθέτει για να προχωρήσει στην ταυτοποίηση. Οι συγγενείς είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι έχουν ψυχική οδύνη η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν επιστρέψει οι σοροί των οδηγών για να ταφούν».

Video Loading...

Οι σοροί απανθρακώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που η ταυτοποίησή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σημειώνεται ότι έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη ναυτική τραγωδία με το «Euroferry Olympia», μεταξύ των οποίων και τρεις Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
EUROFERRY OLYMPIA ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΩΤΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ