Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις χορευτικές του ικανότητες αλλά και το νησί του τη Σχοινούσα μίλησε ο 89χρονος Γιώργος Κωβαίος ο οποίος τρέλανε τους πάντες με του μπάλο που χόρεψε μαζί με την εγγονή του και έγιναν viral. «Έμαθα μπάλο από παιδί» τόνισε ο 89χρονος παππούς από τη Σχοινούσα στην ΕΡΤ την Παρασκευή (1/7) αναφέροντας πως είναι γέννημα θρέμμα του νησιού όπως και η σύζυγός του.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Οι viral γιαγιάδες επέστρεψαν με το απόλυτο beef και ισοπεδώνουν... Light, Snik και Snoop Dog

Μιλώντας για τη ζωή του στο μικρό νησί του Αιγαίου σημείωσε: «Παλιά ήταν διαφορετικά, κουβαλούσαμε το νερό, δεν είχαμε ηλεκτρικό». «Ο Σκοπελίτης είναι το πρώτο μεταφορικό μας μέσο, μας εξυπηρετεί πάρα πολύ» σχολίασε. Ο 89χρονος κάλεσε τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Σχοινούσα για διακοπές ώστε να του πει από κοντά τα μυστικά ώστε να είναι τόσο ακμαίος και ζωηρός στο μέλλον.

«Οξυγόνο καθαρό, ιώδιο από τη θάλασσα, φαγητά που βγάζει το νησί μας και περπάτημα» συνέστησε σε όσους θέλουν να είναι σαν αυτόν ο 89χρονος παππούς και μίλησε για το μποστάνι του που έχει «ντομάτες, κολοκύθια και μελιτζάνες».

«Είναι όμορφη κοπέλα και χορεύει καλά» είπε ο περήφανος παππούς για την εγγονή του, η οποία ανέφερε ότι θα φύγει για την Αθήνα για σπουδές και εξήγησε «δεν περιμέναμε πως θα γίνει viral το βίντεό μας. Αυτό γίνεται σε κάθε γλέντι, ο παππούς πάντα θα ανοίξει τον χορό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA