Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινηματογραφική ληστεία πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης πάλεψε με τον δράστη ενώ στο περιστατικό ενεπλάκη και ο πελάτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην επιχείρηση. Δύο ληστές, ο ιδιοκτήτης και ο πελάτης βρέθηκαν μέσα στο ίδιο ΙΧ και τελικά συνελήφθη ένας ληστής. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ληστεία με απαγωγή στην Νέα Ευκαρπία

Σύμφωνα με το MEGA, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τον ληστή που είχε μπει στο γραφείο του και επιχείρησε να αρπάξει χρήματα. Τότε τον ρώτησε γιατί βρισκόταν στο σημείο και ο ληστής τράπηκε σε φυγή. Ομως ο ιδιοκτήτης δεν τον άφησε να βγει από τη βιοτεχνία και ο πελάτης έβαλε τρικλοποδιά στον δράστη. Ο ιδιοκτήτης έπιασε τον δράστη από το λαιμό αλλά ξέφυγε και σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητο. 

Ιδιοκτήτης και πελάτης δεν άφησαν τον ληστή και μπήκαν μέσα στο αμάξι όπου οδηγούσε ο συνεργός του ληστή. Για πέντε λεπτά το αμάξι είχε μία τρελή πορεία με ανοιχτές τις πόρτες, με τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας να χτυπά τον οδηγό. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας πήδηξε από το ΙΧ, έκανε οτοστόπ σε ένα μηχανάκι και γύρισε στη βιοτεχνία. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και συνελήφθη ένας εκ των ληστών. Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA