Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Την ίδια ώρα το δικαστήριο αποφάσισε το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) την αποφυλάκισή του υπό περιοριστικούς όρους, κάτι το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν γνώριζε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το σκεπτικό της απόφασης

Νωρίτερα τον δρόμο που οδηγεί εκτός φυλακής έδειξε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δικαστήριο της παράτασης ή μη της προσωρινής του κράτησης μέχρι το ανώτατο όριο που είναι οι 18 μήνες. Η εισαγγελική λειτουργός διατύπωσε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται για μία πράξη τετελεσμένου βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, πλέον δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα, αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.

Τα νεότερα για την υγεία του

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, δεν είναι ανησυχητική και δεν κινδυνεύει, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα πάρει εξιτήριο. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως επίσης η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, δίχως να κάνουν δηλώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA