Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθησαν οι δυο δράστες της κινηματογραφικής ληστείας σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο OPEN απεικονίζεται ο 41χρονος δράστης τη στιγμή που τρέχει ενώ τον κυνηγά ο 33χρονος ιδιοκτήτης που τον είχε δει να αρπάζει τα χρήματα από το ταμείο. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές βιοτεχνίας στη Νέα Ευκαρπία

Στη συνέχεια πελάτης έβαλε τρικλοποδιά στον δράστη και χτύπησε το κεφάλι του σε ένα σιδερένιο έπιπλο. Ο ιδιοκτήτης τον άρπαξε από το λαιμό, τον έβγαλε έξω και ακολούθησε πάλη. Τότε εμφανίστηκε με ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο ο συνεργός του ληστή και προσποιούμενος τον άνδρα της Ασφάλειας επιχείρησε να τον πάρει μαζί του. Ομως ο πελάτης και ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκαν πως ήταν συνεργός του ληστή και ο δεύτερος μπήκε μέσα. Ο ληστής ανέπτυξε ταχύτητα ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή! Ο ιδιοκτήτης κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έκανε οτοστόπ σε ένα μηχανάκι και γύρισε στην επιχείρηση όπου και κάλεσε την αστυνομία. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA