Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλά στην υγεία του είναι πλέον το γατάκι που είχε κλωτσήσει τον περασμένο Μάιο ένας ασυνείδητος 30χρονος σε παραλία στην Αιδηψό. Η κακοποίηση του γατιού που είχε προκαλέσει σάλο στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα είχε προκαλέσει την αντίδραση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, φαίνεται πλέον σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε, καθώς το γατάκι, όχι μόνον είναι καλά στην υγεία του αλλά πλέον έχει γίνει και... μητέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, το γατάκι βρίσκεται στον Αγιο Γεώργιο Λιχαδας, στη Βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα καθώς απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή»! «Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά», συμπληρώνει η ίδια.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πρωτομαγιά, έπειτα από απάνθρωπη συμπεριφορά ενός 30χρονου που προσπαθούσε να τη δελεάσει με ένα ψάρι από την ταβέρνα, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη. Το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης αφενός προκάλεσε σάλο, αφετέρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Μάλιστα το επίμαχο περιστατικό έφτασε να γίνει θέμα μέχρι και στην Daily Mail. Τελικά ο 30χρονος συνελήφθη για την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA