Μενού
  • Α-
  • Α+

Νύχτα θρίλερ η σημερινή στην Αθήνα καθώς μετά το συμβάν με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, δεύτερο περιστατικό ακολούθησε στους Αγίους Αναργύρους, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, λίγο μετά τις 21:30 σε πρατήριο καυσίμων στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ των οδηγών δύο αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο συνοδηγός στο όχημα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, το έβαλε στα πόδια πανικόβλητος με αποτέλεσμα μέσα στον πανικό του να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο ένοπλος έγινε καπνός από το σημείο ενώ οι δύο άνδρες έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ένα άλλο συμβάν σημειώθηκε αυτή τη φορά στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί ένας ένοπλος προσπάθησε να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Στο σημείο βρέθηκε διερχόμενο περιπολικό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. τα δύο περιστατικά δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, ενώ αναζητείται ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στα Κάτω Πατήσια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA