Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή στην υπόθεση με τα δύο «κολλητά» περιστατικά πυροβολισμών σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, ο άνδρας που άνοιξε πυρ σε πρατήριο καυσίμων στα Κάτω Πατήσια και ο άνδρας που λήστεψε πάλι πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, είναι το ίδιο άτομο. Συνολικά, από τα δύο συμβάντα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, λίγο μετά τις 21:30 σε πρατήριο καυσίμων στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ των οδηγών δύο αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο -αλλοδαπός- οδηγός του ενός αυτοκινήτου τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο συνοδηγός στο όχημα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, το έβαλε στα πόδια πανικόβλητος με αποτέλεσμα μέσα στον πανικό του να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο ένοπλος έγινε καπνός από το σημείο ενώ οι δύο άνδρες έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος εγκατέλειψε στο βενζινάδικο το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια έκλεψε άλλο όχημα για να διαφύγει του σημείου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας πήγε σε ένα άλλο πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας. Εκεί πραγματοποίησε ληστεία και έχοντας πάρει τη λεία του διέφυγε του σημείου πεζή εγκαταλείποντας το κλεμμένο όχημα. Η ΕΛ.ΑΣ όμως ήδη είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το συμβάν εμ τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια με αποτέλεσμα να τον εντοπίσει ένα περιπολικό. Ο ένοπλος ληστής μόλις είδε το αστυνομικό όχημα άνοιξε πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών. Κατά την ανταλλαγή πυρών ο δράστης έπεσε νεκρός, ενώ οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον ώμο.

Στήριξη στους αστυνομικούς από Θεοδωρικάκο

Ανάρτηση για τη... δύσκολη αυτή νύχτα έκανε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αμέσως εξέφρασε τη στήριξή του στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά του ενόπλου. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε στο Twitter: «Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς,ο ένας κακοποιός νεκρός.Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες,τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά.Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA