Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας συνελήφθη και για να διαφύγει έπεσε με τις χειροπέδες στον Θερμαϊκό. «Δεν θέλω να βγω, αφήστε με να πεθάνω» έλεγε ο άνδρας στους αστυνομικούς που έπεσαν στο νερό για να τον πιάσουν.

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Νεκρός και ο άνδρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του κακοποιού

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (3/7), όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος είχε εριστική συμπεριφορά και παρενοχλούσε φραστικά ανθρώπους που είχαν πάει σε περιοχή κοντά στην παραλιακή είτε για να γυμναστούν, είτε για βόλτα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ακινητοποίησαν τον άνδρα και του πέρασαν χειροπέδες. Ομως στην προσπάθειά τους να τον βάλουν στο περιπολικό ξέφυγε και βούτηξε στον Θερμαϊκό. Οι αστυνομικοί βούτηξαν πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει «αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω». Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, η υγεία του οποίου φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA