Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη 14 ατόμων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν την Παρασκευή (1/7) και το Σάββατο (2/7) αστυνομικοί της πόλης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν για την εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων και με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: «Η υπόθεση είναι φιάσκο, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες» λέει ο αδερφός του

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης αστυνομίας Θεσσαλονίκης, οι δεκατέσσερις συλλήψεις έγιναν, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα, στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικός υπολογιστής, κατά περίπτωση, με ενισχυτή, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο. Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, όπως επισημαίνει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA