Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 14:00 ο Θέμης Αδαμαντίδης. Τον τραγουδιστή συνοδεύει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. Εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μετά και τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: «Τον αγαπάω, δεν είχαμε να φάμε» - Εκλαψε η Βαρβάρα Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη την Παρασκευή (1/7) αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Σήμερα στα δικαστήρια δεν βρέθηκε η Βαρβάρα Κίρκη καθώς εξετάζεται από ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. 

Νωρίτερα σήμερα, η Βαρβάρα Κίρκη υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την «χτυπούσε από ζήλια» και «όλος ο κόσμος το ξέρει» ενώ κλαίγοντας ανέφερε πως «τον αγάπησα και τον αγαπάω» ενώ «υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε». «Τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα», είπε.

Η Βαρβάρα Κίρκη σχυρίστηκε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης της ζητούσε συνέχεια βοήθεια και πως η ίδια προσπάθησε για τη σχέση τους. «Ημουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Το βλέπουνε όλοι. Ημουν δίπλα του και τον αγαπάω. Αυτό που κάνει είναι λάθος. Είναι άσχημο ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Εχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα. Και γιατί, για τις παράνοιές του. Με όλο τον κόσμο εγώ φλέρταρα; Δεν είναι τα πράγματα έτσι στη ζωή. Δεν είναι ωραίο να ανεχόμαστε πράγματα είναι λάθος. Τον ανεχόμουν αλλά τον αγάπησα». 

«Οι φίλες μου, οι δικοί μου, οι φίλοι του μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Στο ορκίζομαι. Από εμένα έπαιρνε. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Τρώγαμε μακαρόνια. Να πει εμένα κλέφτρα; Εμένα; Που τα βρήκε τα λεφτά; Ισως τον αγάπησα περισσότερο απ ότι με αγάπησε αυτός. Αλήθεια εγώ δεν θέλω τίποτα, ούτε ένα σεντ. Δεν θέλω να στερήσω από τον ίδιο και από τα παιδιά του ούτε ένα σεντ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος δεν με απασχολεί. Ούτε π... είμαι, ούτε κ... Με ζήλευε παθολογικά αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ένα μέτρο. Λάθος, σωστό... Τον αγάπησα και τον αγαπάω, καταδικάστε με γιατί αγάπησα αυτό τον άνθρωπο!» είπε η Βαρβάρα Κίρκη. 

Βαρβάρα Κίρκη: Το βίντεο με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Σύμφωνα με την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (3/7) φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας, με την ίδια να ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που την κλώτσησε είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε αυτό, εμφανίζεται η γυναίκα πλάι σε έναν άνδρα να περπατά, όταν ξαφνικά, εκείνη δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, τη σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA