Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά της στην Πάτρα, για τα οποία ήδη είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και είναι η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά του Γρηγόρη Λέων, της ψυχολόγου και των ΜΜΕ

Οπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε κάνει μία αναφορά που οι δικαστές θεωρούν ότι είναι ενδεικτική ότι η ίδια δεν λέει την αλήθεια. Σύμφωνα με την έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και είχε συνομιλία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη μητέρα της είπε πως μία από τις γυναίκες που «πολιορκούσαν» τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, επιχείρησε να απαγάγει τη Τζωρτζίνα.

«Το παιδί θέλω» Συγκεκριμένα είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν 6 μηνών τότε, ήταν η έναρξη του καρναβαλιού, της χτύπησε το κουδούνι ένας άντρας, του άνοιξε, την έσπρωξε και της είπε: «Το παιδί θέλω! Θέλω να την πάρω να την πάω στην…(αναφέροντας το όνομα μιας γυναίκας)». Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και ψέκασε στα μάτια του άντρα αποσμητικό σπρέι με τον ίδιο να φεύγει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA